• Steel Wood Staircase with Stainless Steel Cable railing
    • Steel Wood Staircase with Stainless Steel Cable railing2
    • Steel Wood Staircase with Stainless Steel Cable railing3

    Tangga

    Tangga lempeng

    Kirim pangukuran atanapi gambar proyék anjeun

    Kalayan tangga anu klasik sareng kontémporér sayogi dina bentuk kit, kami ngagaduhan tangga pikeun unggal aplikasi. mawa kahaneutan sareng karakter ka bumi mana waé, anjeun bakal pasti mendakan hal-hal dina kisaran luas kami.

    Tingali rinci
    • Glass Post Railing-14
    • Glass Post Railing-15
    • Glass Post Railing-16

    pager

    Gelas Post Railing

    Kirim pangukuran atanapi gambar proyék anjeun

    Ngagunakeun langsing sareng modern ACE Glass Railing Handrail pikeun ngarobih tampilan anjeun kalayan anggun, Diwangunna ngan ukur bahan kualitas pangluhurna, setang kai sareng logam kami nawiskeun garis bersih sareng gangguan minimal.

    Tingali rinci
    • install_deck_blk
    • Project-89A
    • Project-125A

    Railing

    Railing Kabel

    Kirim pangukuran atanapi gambar proyék anjeun

    Ngagunakeun langsing sareng modern ACE Glass Railing Handrail pikeun ngarobih tampilan anjeun kalayan anggun, Diwangunna ngan ukur bahan kualitas pangluhurna, setang kai sareng logam kami nawiskeun garis bersih sareng gangguan minimal.

    Tingali rinci
    • French Iron Windows & Doors-16
    • French Iron Windows & Doors-17
    • French Iron Windows & Doors-18

    Jandéla & Lawang

    Jandéla & Lawang Besi Tempa

    Kirim pangukuran atanapi gambar proyék anjeun

    DESIGN FREEDOM: Leupaskeun ideu sareng kreativitas anjeun kalayan kabébasan anu ampir teu aya watesna. Dina rarancang, waja nawiskeun lébar mungkin anu pang ageungna kalayan nilai setrés idéal.

    Tingali rinci

Desain Puncak Top

Kunaon ACE

  • Save Money

    Ngahémat Artos

    Ngahémat dugi ka 50% kanggo anggaran anjeun ku kami

  • Reliable Quality

    Kualitas dipercaya

    Proyék luar biasa 12 taun ngalaman langkung ti 56 nagara; uji coba 100% sateuacan dikirim; jaminan kualitas 5 taun

  • Customizable

    Disaluyukeun

    Sadaya produk kami 100% tiasa disesuaikan

  • NO MOQ

    TEU MOQ

    Kami henteu meryogikeun urutan minimum, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ukuran proyék anjeun

Diagram produksi pabrik

  • Factory production diagram-5
  • Factory production diagram-2
  • Factory production diagram-1
  • Factory production diagram-3

Saha ari Ace?

Kami produsén khusus tina tangga modéren sareng pager anu berbasis di Cina, Kami dilahirkeun tina impian pikeun nyewa jalma-jalma anu kualitas pikeun nyiptakeun produk-produk kualitas pikeun mempermudah pasar pager modéren, Kami insinyur, desain, pabrik, ngepak sareng ngirim unggal barang di fasilitas urang sorangan. Desain khusus ogé disambut, kami gaduh tim desain kami sorangan pikeun ngabantosan konsumén pikeun ngembangkeun ideu na janten gambar anu jelas, kami nawiskeun desain gratis sapertos 3D, CAD, JEUNG 3DMAX sateuacan konfirmasi pesenan. kami nyayogikeun rupa-rupa produk naon waé anu anjeun peryogikeun pikeun proyek gedong anjeun tanpa MOQ, naha alit atanapi ageung.

Galeri Proyék